Chaos Here

Wednesday, January 5, 2011

Arinie, Tumpang Glamer Ben Ashaari

Arinie, tak tahu camner, tetiba rase mengenyam nak tye soklan panas kat org yg fofular kan, ala2 terjah bersama Naz tuh, okay jom kita terjah Si blogger femes emes, Ben Ashaari.

ben

Sape tue blogger Jejariruncing? Sape tau tahu kira mundur okay. Nie blog awek Khairul Fahmi okay. Follower kat blog dier jadi 7k++ dlam semalaman, aku berblog selama sthun? 300++ jer kan. So nak tahu aper penjelasan Ben Ashaari? Melatah ker dier? Au, sampai dier buat satu post hal nie tau, rase bersalah pon ade, tapi, jawapan dier, mmg professional seorang blogger.

Maklumbalas Ben Ashaari mengenai JejariRuncing.

So, korunk camner??? kalau ada org tye soklan killer jgan plak korang cepat melatah k. Bertenang dan perah otak untuk menjawab dgan bernas dan dinamis. Barulah tak nampak bodoh depan org ramai. Peace y’all.

p/s: Sorry yer Ben Ashaari, nak tumpang glamer sket kat post kali nie….hehehe, gunakan semua peluang yg ada, brulah buleh maju…lol~

11 comments:

khayla fadwah said...

td da bce..
kamu upeny yg komen..hahaha~

shapoji said...

@khayla fadwah
hehehe, tumpang sikit jer glamer abg ben!!!!

khayla fadwah said...

haha~ikot kamu la..
eyh, ore klate ko?

mabk.abubakar said...

meh layan orang putus cinta..

Niz said...

bijak bijak!
=)

shapoji said...

@Niz
nampak tak permainan dier???

toyolkiut said...

berblog dngn org glamer..
sikit sebanyk terkena tempiasnye jg,,
hehe!!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

Jejari runcing bkn seorang yg di kenali melalui blog tp tempias populariti bf dia jer.. so kalau di buat perbandingan dgn BA tentang siapa lbh berjaya dlm blog tentunya BA sebab dia dikenali melalui blog nye bkn sbb bini dia pengjaga gol.

Ariffin Khomeini said...

SUMpah aq meluat ngan blog gfren Fahmi tu. Kcian Fahmi kna pukau ngan pompuan syok sndiri

shapoji said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
tuah dier nak buat camner, tapi kalau KFCM tue dah bosan ngan gelagat awek dier nie, dier tgalkan lah...huhuhuh...

shapoji said...

@Ariffin Khomeini
aku pon rase meluat ngan dia....die yg lebih2....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...