Chaos Here

Monday, January 3, 2011

Avril Lavinge tak mati pon, You just got Punk’d!!!!

Sesapa yg percaya cerita yg Avril Lavigne bulat2 dah mati mmg tak reti gune tenet, aku hampir terjerumus dalam or yg tak reti gune tenet gak tadi, kes aku buat entry yg avril lavigne dah mati…..

Bak kate ashton Kutcher, You just got Punk’D…..hahahaha, lari pekup muka ngan rambut sebab malu kan…..buktinya….

Use yahoo answer, kalau nak tahu rumour tue btul ke tak.

Klik Sini:

Adakah Avril Lavigne Dah Mampos?

sekarang dah pham permainan kat dunia nie, kalau blum pasti, jgan percaya lagi, kalau org ckap pakwe ko main kayu tiga jgan percaya lagi, biar die tgalkan ko dlu bru percaya, bile dah kene tgal tue, bru cakap '”:eh, btul lah pakwe aku curang”.

So nie entry nak menangkis berita2 yg tak btul kat blog2 lain termasuk kat blog aku…hahahahah……You Just Got Punk’d.

Kate Lindsay Lohan, “ I’m tired of people lying say what they want about me”.

Peace Y’all

avril lavigne

2 comments:

masterfaiz.com said...

lahai.. tengok web dia pun dah tau tak betul..

itu la aku kata, boleh jadi betul, boleh jadi tak betul, jadi macam kes maizawati (hoax).. :D

misyamissyou said...

heee kan..tp kucing bkn de 9 nyawa ke? mne tah dgr ni..huhuu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...