Chaos Here

Monday, January 3, 2011

Betul ker Avril Lavigne dah K.O

Aku terbaca satu post kat sini~, buleh caya ka?

Mati mase tgah snowbord, ai ramai ngat yg mati sakrang nie.

So, my happy ending ke???

Ai kenapa die yg mati plak, kenapa bukan Rihanna dan Lady Gaga???

Dunia semata2, ia hanyalah fana….

8 comments:

Rafina Mimi Zairul Murni said...

btl ke ni?

masterfaiz.com said...

@Rafina Mimi Zairul Murni
boleh jadi betul, boleh jadi tak betul.. takut jadi macam kes maizawati tu pulak..

misyamissyou said...

uhuk..ni death hoax je...hehee

woot-woot said...

lol..nak troll gua ke?

kalo mati dah lame heboh kat blog2 bro

shapoji said...

@Rafina Mimi Zairul Murni
tak btul la....takde org buleh buktikan la...

shapoji said...

@misyamissyou
dier ade 7 nyawa, mcam kucing budha...hehehe

shapoji said...

@woot-woot
ces mentang2 blog nie tak femes, tak nak caye ye....tapi nie mmg berita palsu la,aku dah buat entry bru.....

masterfaiz.com said...

lahai.. tengok web dia pun dah tau tak betul..

itu la aku kata, boleh jadi betul, boleh jadi tak betul, jadi macam kes maizawati (hoax).. :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...