Chaos Here

Thursday, January 6, 2011

Dream High

Cerita baru yg dijangkan akan jadi TipTop, semalam baru release kat korean episod 1 Pilot. Agak kontroversi gak , sebab org ckap si Suzy tak reti berlakon, hehehe, pape pon yg penting, teraju cite nie sumer best2, jom terjah sapekah mereka itu???

Kim-Soo-Hyun

Kim Soo Hyeon I

miss-a-suzy

Suzy Miss A

taecyeon2

Taecyeon 2PM

f52b9_118b9_t1

Eunjung T-ARA

dadec18c739062e0877dc190cde21ace

IU

wooyoung391

WooYoung 2PM

Aaa, camner, mengenyam tak nyah?? teraju utama cerita nie semua penyanyi dari kumpulan best2, sape yg minat Kpop thu lah saper dorang nie, yg penting aku punya IU ade berlakon dlam cerita nie. hehehe, ingat lagi WooYoung? pernah masuk mimpi aku tau, pergi berkelah ngan 2PM, tah pape mimpi tue…..aku pernah post dulu…hehehe

Dream High Synopsis: Source

Six students at Kirin Art High School work to achieve their dreams of becoming stars.Students at an arts and entertainment school mature as they face incidents and struggles. This movie shows singing, dancing, and acting and also shows the true side of the entertainment industry.

Ok, cerita tgah tayang kat MySoju.com, Jom pakat2 layan citer nie, jgan jadi org yg lambat utk tgok citer nie, atl least buleh citer kat kawan citer aper yg akan best nanti.

Peace y’all.

11 comments:

shafinas rinoa said...

best ssgt..masa kat korea..iklan ni slalu kluar..tak sabar nak dwnld~ ;)

shapoji said...

tue lah, azri lah skang nie yg tgah layan cite nih.....gile lah dier, skrang dah jadi kpop die hard fan...

Joy Norin said...

dah donlod 2 episod...donlod sbb 1st episode ada kim hyun joong..huhu..best juga la ceta ni..IU pandai belakon..Suzy Miss A tu x byk plak scene dia dlm 2 epi ni..so x leh komen..eunjung ok gak belakon..

shapoji said...

@Joy Norin
eh, yg IU la tak byak scene dlam episod pertama, BTW, dowload kat mane citer nie???

Hidayati said...

Selalu tengok citer Korea dalam KBS World.

Ujang9897 said...

yang pasti awek2 korea cun..hee

Heidi Shafiq said...

dh lame x layan K-Drama.. :)

shapoji said...

@Hidayati
nanti akan keluar lah citer nie, tgok la.....kat korea bru tayang...

shapoji said...

@Ujang9897
mmg cun tapi beadh la, ade je yg tak beadah..

shapoji said...

@Heidi Shafiq
kalau nak stat layan balik, ha, cite nie is recomended...huhu...

zuhanismohamed said...

wow..nampak best je..pelakon pun semua famous2 tu..ha ha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...