Chaos Here

Monday, January 3, 2011

Follow Me, I Follow Ke???

Kat sini aku nak tye follower aku, sape yg dia follow blog nie, tapi aku tak follow dier??? Aku rasa kurang adil begini….Mmg aku kadang2 tak perasan la sape yg follow tue, kadang2 terlepasa pandang, tak balas pon follower seseorang tue. Aku tak femes pon, tujuan berblogging nie pon nak kenal ramai kawan jer, boring kan hidup tanpa kawan.

Dan kat entry nie nak bgitau lah, sape yg die follow blog Hanya Untuk Diri Sendiri, Orang nak Sorry!! nie kalau aku tak follow dier balik, sila tgalkan URL blog anda kat sini. Senang aku nak trace trus sape yg pernah stalk blog nie. This is a win win situation. Yes, kita tak buleh pentingkan diri sendiri jer. Walau ada blog yg ckap takde I follow you, you follow me back, bgi aku akpe, sebabnya, perkenalan sesuatu hubungan persahabatan bermula dari tak kenal, dan mungkin accidentally. Peace y’all.

18 comments:

Mia Liana said...

biasalah... kadang kita tak perasan...

pastuh kadang xde link kat icon follower dia...susah nak follow balik....

masterfaiz.com said...

tak sure dah follow ke belum..
ala, singgah je la..
www.masterfaiz.com =)

chuu said...

saye pon salu x pasan org follow., klu yg drop link baru pasan :P

shapoji said...

masterfaiz:oh saya tak follow awak lagi, skarang dah follow dah...teng yer....

||aLeaSaRa|| said...

yuhuu kdg2 confuse kalau ada yg klik follow tp tak disertakan link.klik2 kosong je,cuma foto.sejak dh sebulan berblogging ni,pada pdpt kite kan...kotak komen dan Mister Linky's Widget mmg bgs utk trace semua yg pernah sggh ke blog.Kalau takat shoutmix kdg2 terlepas pdg.Nak2 lg kalau hari tu ramai say hye...

shapoji said...

alea:camner ek nak amik code mister linky tue, aritue dah buat tapi tak menjadi....

NAZRUL AZAT said...

i follow uuuuuuuuuuuu

shapoji said...

nazrul azat: i know u, and remember u....

masterfaiz.com said...

@shapoji dah register belum ngan mister linky?

shapoji said...

@masterfaiz.com
dah2, thanks utk alea bgi cadangan, btulah, sya dpat tau sape yg dtang follow.....buleh beza yg mane pernah saya pergi...

Nadhirah-chan said...

menghargai followers ni :) haha , kengkadang letak mister linky tu pun susah jugak . orang maen tinggal link je . bukan nak tengok blog kita . btw , follow :))

shapoji said...

@Nadhirah-chan
ye lah kan, walaupon byak yg aku follow tak follow balik, sebab tue la aku rase cam tak adil org follow kita tapi kita tak follow dia balik. World is a karma situation.

lini hasnan said...

blog best! nak jd follower u awk lah. selamat berkenalan~

shapoji said...

@lini hasnan
tiba jadi perasan...huhuhuhu....

ieda CUMA said...

da follow ini belog. tp xtaw la ini tuan punya belog da follow ida ke blom.. ahaks!
http://proudtobeieda.blogspot.com/

raudhah said...

salam ..wah n3 ni cam ade kaitan je ngn saya..

thanks poji aka popo yg folo blog saya..

saya folo popo smula yer *279 =)

salam perkenalan..

shapoji said...

@ieda CUMA
oh, bila saya check mmg dah follow kamu....mekacih ye!!!

shapoji said...

@raudhah
salam perkenalan, yer, yg tak keanl jadi kenal, yg malu jadi akrab, yg mana salah tolong btulkan yer....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...