Chaos Here

Thursday, January 20, 2011

Having Background Music Blog Off– BW in Peace

Adakah org yg suka blogwalking (BW). Macam manan korunk blogwalking? korunk bukak stu2 ker, korunk bukak byak2 tab?

Aku plak jenis yg bukak byak2 tab, sampai spuluh, smbil dgar lagu2 kat winamp tau, and of course la tue lagu feveret aku tau. Tapi mase tgah nak blogwalking, alahai, kemain lagi bising jadi nyer….mmg bising lah, mase tue baru duk sibuk2 nak cari blog mane punya angkara nie….

Tapi sekarang tidak lagi, aritue ade terbaca satu blog nie, tapi sumpah dah lupa kat mane dah, nak kreditkan blog dier kat sini, tapi mmg dah lame, tgok history pon dah takder…..ais, adakah post nie kategori copycat??

okay, car dier camnie:

1)

a

Tekan kat speaker and headphones korunk

2)

s

Then click mixer that will show apllication yg sedang berbunyi.

3)

d

Then korang mute kan lah, browser yg sedang korunk guna, tapi, icon browser nie takkan keluar selagi takder application dari browser korung yg sedang berbunyi….so, kena berbunyi dulu baru buleh mute kat sini.

Saya nak berterima kasih kat yg ajar saya bende nie dulu, mmg nak kreditkan kamu, tapi tak ingat dah sape, arituh tak ingat nak polo plak. Takpe, ilmu kamu berguna, dah kira dapat pahala la …..

So, skarang nie pon, saya tgah blogwalking…mmg saya guna cara nie…dan dah tak bising lagi dah…buleh la saya dengar lagu kesukaan saya sambil BW. Saya bukan nya tak ikhlas nak singgah kat blog yg letak lagu feveret die, tapi bile dah bercampur –aduk pening lah jadi nya….sebab saya minat lagu korea, so mmg jarang sgat jumpa blogger yg letak lagu korea….lol~

9 comments:

matpek said...

serabut eh ado lagu2 nih..wat berat jah..

NAZRUL AZAT said...

memang, semak, memekak, terus je aku pangkah blog yg b/ground lagu gile kuat

ADfeez said...

shapoji ~> nice entri.. kekadang aD pun serabut gak sbb aD pun bukk byk2 tab... n dgr lg feveret.. hehe..
pastu kua lgu2 byk2... adeh...
tmbh2 kalo loading lmbt lak page tu.. demmm.. rasa kelat sangat!!!
hehe
baideway.. citarasa sama.. suka lgu korea gak! :D

laskar rainbow said...

perghhhh~ camni pn peminat lagu korea...;)

kiwi said...

mantap r..psni leh bw ^^

shapoji said...

@matpek
tak tahu la aku, tapi dulu aku pernoh letok lagu kat blog aku, aku sendiri jadi serabut....tak tahu lah oghe lain...tapi biarlah tue lagu feveret dier....tapi guna la cara nie nak BW senang sikit...

shapoji said...

@NAZRUL AZAT
berat blog tue yg tak tahan sikit...

shapoji said...

@ADfeezkekadang sian gak kan, kat blog tue, ramai org tak nak tgok dier nyer blog sebab blog dier bising jer....
berat pon lagi satu..

shapoji said...

@laskar rainbow
saya start minat korean sejak form 4, lebih kurang 6 thun lalu, tapi sekarang dah makin ramai yg minat...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...