Chaos Here

Saturday, January 15, 2011

If I Were the Green Hornet

Green Hornet

Kalau saya lah Green Hornet?

Konfirm saya akan tolong org baik yg dlam kesusahan lawan org jahat..lol~ stereotype!!! Tapi itulah the main point dier kan? yg lain dari aku, care aku akan jadi Green Hornet.

Tapi kalau akulah Green Hornet, Saya akan….

1. Of course la, Saya takkan sengat criminal2 tue utk buat dorang menyesal, takkan nyer, setakat sengat2 je ker?? Dorang nak mengaku salah ker???

Green Hornet emblem

images (3)

Tgok, aku dah gigit tiga tempat pon tak berkesan, so case 1 closed.

2. Aku takkan guna tagline biler nak bertarung. Yg ala2 Akedemi Pantaisia tue, ha yg cenggini.

tumblr_kq4oeemMgi1qa3jo4o1_500

Bukan main bersilat nak perkenalkan diri, tup tup, dorang dah belah, tak ke jatuh water face??? Cam tenuk jer nanti kalau buat gitu….

So, case 2 is closed too.

3. Gadget Utk Green Hornet versi aku, (this is my version of Green Hornet)

My Super Green Jacket

boden-green-jacket

Bukan sembarangan jacket tau, nampak buruk, tapi time berlawan ngan penjenayah, kalau tersentuh jer, terus kena Chicken Pox, lalu penjenayah itu akan lari dgan ke”malu”an. Sebab muka dah berparut.

Weapon yg Smeksi

chopsticks

Aku akan jadi pakar membaling chopstik nie, chopstick nie cam Sang Hornet merejam sengat la, kalau kena, terus mandul, kalau tak kena, aku terus jer lari…eh! eh! takde lah, konfirm kena kalau aku baling.

My Lovely Narcicistic Vehi.

images (4)

Nama kene gempak kan. Byi motor nie kuat giler, sebatu dah dengar, dengan itu penjenayah yg lemah semangat akan terus lari lintang – pukang tak cukup tanah,hanya tgal penjenyaha yg BEBAL je…so senang la nak uruskan. Menda nie mmg penting, sebab takkan nak naik LRT Komuter yg lembab tue…Jatuh stenderd la…

Shego-GreenJacket-01

4. Kalau dah jadi hero misti ade awek cun!! so kau rase sape??

2479700752_be6f86b201

Adakah Ini Heroin Nya??? Oh! Tidakkkkk!!! -eh, ade typo plak kat gambar....

Yg nie lah bru btul….

nana

Credit to: Nana After School, Mungkinkah a Dumblonde???

So aper yg akan aku buat utk stopkan crime, of kos aku akan berkungfu, berkarate, berdikir, bermakyong semua tue, dalam pada masa yg sama aku akan jaga environment, sebab tema aku warna hijau, So, I have to go Green in everything. Dan dengan bantuan gadjet canggih - manggih yg aku ade, menumpaskan penjenayah tak akan jadi susah lagi….gyahahahaha~lol.

But always remember that, when you try to go green in everything, avoid wearing a green pant like this.

rod-stewart-green-pants

It is a fashion disaster, kamu akan kena saman kerana mencemarkan alam sekitar.

The End of My Stuff

Aper yg saya ngarutkan nie, sebenarnya saya masuk kontest nie, buat first time masuk kontest kat Nuffnang tau,Sebab BE tak banyak, so nak cuba nasib la plak kan, mane tau menang hadiah Sony Walkman, buleh aku nyanyi2

Check it out here.

  • Write a blog post titled “If I Were the Green Hornet”, and tell us what you would do to stop crime.
  • Include the movie poster in your blog post using the codes provided
  • When you’re done with your post, submit the permalink of your post as a comment on this blog post.

Jom la join kawan2 masih ada masa lagi nie, aku pon terlambat tahu kontest nie.

4 comments:

NAZRUL AZAT said...

hape yg kau mrepek ni, heheeeee

Nurulezzah said...

macam lawak ja .. hee :D

eesyaheera said...

aku terdesak nak tengok wayang tapi takde duit jpa. sebab tu masuk contest. haha.

shapoji said...

ee: aku pon same, err 27 aribulan, dah nak stat cuti tue....sgup aku tgu utk tgok citer nie...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...