Chaos Here

Thursday, January 20, 2011

I’ll Be Back

Aku mmg dah lame tak update blog tau, busy ngan kelas yg melampau2, research yg supervisor ckap agak sampah, tapi biasalah, first time buat, kita dlam proses blajar, tak thu pape pon…aku sabar jer lah….”ramai student yg hantar sampah macam nie kat saya”. Terngiang2.

Tapi sekarang aku akan release tensen aku ngan berblog sehari nie, sepang thaipusam mali….keranan aku cuti. OMG, I always been waited for this time….Diet pon agak kurang menjadi….tapi aku dah jadi seorang yg pelik sekarang…..so, bgun pagi nie, I’ll be back….

Layan lagu dari 2pm nie – I’ll be back.

I will spank nuffnang earning for this day….dah berapa mgu visitor aku tak lepas 20 org jer….sawang2 kene sapu nie….

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...