Chaos Here

Sunday, January 2, 2011

I'm Not Belong Here

Dah balik Pcak Alam dah, esok dah nak start dah kelas yg gile babooon, start pukul 8.30 - 7.00ptg.
Malas rase nyer, kat kotak pikiran dah start pikir, nak ponteng kelas mane, tapi tgu seminggu dulu, tgok lecturer mane yg mengajar. Follower aku yg bace nie, jgan lak terikut ngan perangai aku nie.
Ai, housemate ajak aku kuar makan, aku malas nak kuar, kesannya, aku gak yg lapar, malas rasenya nak kuar bilik, bilik pon tak kemaskan lagi. Kenapa ngan aku nie. Rasanya harinie nak blogwalking jer, stalk2 blog org, bulah gak hilang rase tak sedap hati nie. Perut pon tgah sakit nie.
Jasadku di Puncak Alam, tapi hatiku masih di Kg. halamanku Tumpat.

5 comments:

NAZRUL AZAT said...

heap jgn malas study

En.Duri Tajam said...

aku minggu depan...haha....lala...cari chatbox tak jumpa ooo...tenet slow kot aku nyer ni...tapi blajalah untuk mengumpul isteri~~~~

pipoq said...

tak puas cuti lagi ke ?

shapoji said...

bukan tak puas cuti tapi, berat hati...

misz FaTiN said...

study rajin2.. xmo mls2 ye..
gudluck.. ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...