Chaos Here

Tuesday, January 25, 2011

JPA dah masuk, and need broadcast!!

Yay, JPA dah masuk, aku buleh nak proceed utk buat contest kat blog aku...heheh, spend dlam 200 kut buat bagi giveaways kat peserta yg menang...huhuhuhu....Jahat tak...takpelah, portion sikit jer tuh....dah 4 mgu masuk belajar, arinie bru dapat duit JPA....mmg lah aku hidup melrat, kawan aku ckap aku diet tak makan malam sebab takder duit....nonono, aku diet sebab nak dapatkan berat yg unggul utk aku....lol~kebetulan mase tu tgah sengkek je...tapi sebab bila tak makan malam, nampak cam aku tgah catu duit kan...hohoho...

Stu lagi, kitorang nanti dlam cuti nie nak gi India kot, nak buat Community Service kat die nyer hospital2, melawat2 org kat sane, bagi dorang community servoce cam health campaign ker, ape ker....tapi yg masalahnya sekarang, lecturer kitorang ckap suh deal ngan org TV...ai..lecture aku nie, lelebih lak kan....dorang ckap dari situ buleh buat sponsor, sebab kitorang tak cukup sponsor skarang....alololo...duit JPA cukup2 utk buat belanja dlam sem aja....ade sape2 kawan blog aku ade link dgan TV tak??? kitorang tak tahu pon nak start camner kalau nak deal ngan org TV, sumer takde pengalaman pong.....any advice??

12 comments:

misyamissyou said...

nape pt xmasuk lg ni..rase miskin gile.. T_T

try la tulis surat kat org tv ke..ataupun redah kat stesen tv, tnye kat kaunter macam mane..ataupun terjah masuk terus kat tempat pengarah..hehee..tp kalau de yg kenal2 org tv lg bagus..

As Yusra said...

waa...bestnyer...^___^

tryla anta komen kt laman web tv3..;)

shapoji said...

misya:nanti aku redah jer...hrap tak kena halau...huhuhu

yusra:oh ade ker????

matpek said...

hantar kat aduan rakyat..hahahahaha

syafiq ariffin said...

mu masuk blog mazidul..ado c 2 cmne cara nk cntact nga rngkaian tv..

zubir othman said...

Salam new blogger

nice blog...hehehe

jom singgah blog saya

http://zubir5588.blogspot.com
\segala komen dan cadangan adalah amat dialu-alukan...tq

Azmer Lias said...

nk wat giveaway ape?? hehehe
*sibuk lak nk taw..

Amirrah Zawani said...

wahh bestnya dpt JPA..
bila kontestnya tuuu?? :)

Pendekar Berkuda said...

toksah la buat kontest... simpan je duit tu untuk kegunaan sendiri..

utamakan yang lebih penting daripada yang tak penting... kalaupun penting, tiadalah lebih penting daripada yang terpenting...

tak gitu??

Mia Liana said...

uikkk...sabar ya...

TAYAR PANCIT said...

hai awak :) saye da join awak :) follow me back ok :) http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/rasmi-senarai-pasukan-f1-2011.html

hazari. said...

200 ringgit utk giveaway je ? wah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...