Chaos Here

Thursday, January 20, 2011

Kempen Ban Blogger Menipu Dgan Autoblogwalking, Ban Selagi tak mintak maaf secara terbuka!!!

Wah panjang kan tajuk….okay, entry ne hanya copy pasta, saya copy dari Yastonline, die plak copy dari pendekar berkuda, so nampak tak permainan dier?? yg gini org tak pgil mencuri tak…kita kena kreditkan org tuh….

Ianya berbunyi begini:

Entry ini adalah bagi menyahut seruan sahabat kita Anak Ulu Cheka dan BICARA OZZY bagi memerangi dan mendedahkan muka-muka penipu dalam blogwalking. Entri ini copy paste dari blog AUC danPendekar Berkuda dan dedahkan nama-nama mereka supaya rakan-rakan lain tidak tertipu dengan mereka.
Pada rakan-rakan lain mari kita teruskan kempen ini dan sebarkan pada rakan-rakan lain terutamanya pada blogger baru atau blogger yang masih belum tahu dengan taktik mereka.Pastikan juga link mereka tidak didedahkan bagi mengelakkan ramai lagi yang klik untuk kesana.

Kempen Jom Tengok Muka Blogger-Blogger PENIPU!!!!!

17 EKOR TELAH BERJAYA DI KESAN !!

1 - Newbie - wowberita.com
2 - Kasim Ahmad - bulanpurnama89.blogspot (BulanPurnama | MariLompat)
3 - Innovator - rosyur.blogspot
4 - Joe - joharihamzah.com
5 - Fashion Girl - samredgroup.co.
6 - SK - sembangkosong.com <---- kalian kenal mamat ni ~!!! kkhhhaakk ppptuiii!!!
7 - Popolita - popolita.blogspot ( ) Dh minta maaf secara terbuka!!! ( dan ini bukan saya tau, tadi cuak giler) – dah unbanned.
8 - Cilupbah - cilupbah.blogspot (kalian pasti kenal dia~!)
9 - Anggur - akujobless.blogspot
10 -Melati Putih - d-ina-pengantin.blogspot
11 -Cahaya Cinta - ask-me-photographer.blogspot
12 -Suhaisweet - suhaisweet.blogspot. - cissss !!!!
13 -GetMovie124 - getmovie124.blogspot
14 -Umar Yang Cute - salam1malay.blogspot <---- Kalian PASTI KENAL~! kkhaakk pptuiii !! <-- ludah hijau (yg ni kerap datang kt sini...siot tul laaaaaa!!!!)
15 -Blur a.k.a Jiwa Kacau - jiwakacau.com <---- kalian kenal dia~!!! kkhakk ptuiiii!! <--- ludah hijau (pun sama gak...siot la luuu)
16 -Syamsid - flymoo.blogspot
17 - Joe a.k.a Faizol-1 - questwinintravel.blogspot
(pernah terkena gak nihh)
SEBARKAN KEBENARAN INI KEPADA ORANG RAMAI~! JANGAN DISIMPAN~! MEREKA INI PATUT DI AJAR~!


(Siot la korang2 kat atas ni...penat2 aku gi jenjalan manual kat tempat korang,korang anto traffic kosong je kat sini yerrr....harammm jadaahhh)

Paling penting perkara dibawah ini, wajib dibuat utk Shoubox di blog anda!!!
Klik Link untuk login ke akaun ShoutMix anda seperti di bawah ini...>


4. Cari "Website Lock" seperti yang ditunjukkan pada gambar di bawah ini...


5. Masukkan URL anda ke dalam kotak yang disediakan seperti yang pendekar tunjukkan di bawah..


6. Klik "Save Setting" dan Selesai.

Anda boleh sahaja terus ke link PENDEKAR BERKUDA untuk maklumat selanjutnya.

Entri copy paste sahaja. Sekadar memanjang kempen sahabat yang lain. Mari bersama kita menyahut kempen ini !


P/s: Popolita dah minta maaf...kire okeh la tu, tunggu yang lain pulak....

Semua, gambar, tulisan tue saya ambil dari yastronline. kalau ada bandwitdh stealing kat gambar tue, sorry la byak2, pergi kat entry asal tau….kita pakat2 berkempen tau utk mende nie….nak copy pon buleh, sebab ape perlu berkempen, autoblogwalking nie, kita ingat dier datang up traffik blog kita , tapi tak pon, kita plak yg terhegeh2 pergi blas BW dier, uptraffik dier plak. nampak tak logik kempen nie.

nie entry asal kut…. Pendekar berkuda.~

25 comments:

| cik azeya | said...

tak fahamlaa.

shapoji said...

@| cik azeya |
awak tak tahu ker, ade org guba software utk blogwalking, blogger2 tak suka, sebab autoblogwalking tak upkan traffik jer, senarai kat atas tuh yg dikesan buat AutoBW....banned dorang, dan buat tutorial tue, utk elakkan chatbox kena spam...tue jer...

velasrizal said...

tak sangka ada yg sanggup wat cmni..

Calon Pilihanraya Dun Tenang (N5) Johor 30 Jan 2011 : BN - Azahar Ibrahim, PAS - Normala Sudirman

Mknace said...

:) :) :)
aku tak kisah sangat.. kesian pada yang lain la kan
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

THE LEKAT LEKIT STORY said...

ada antara yg tersenarai tu singgah blog sy tp biar lah.. sy x kisah sgt pasal ni. konsep sy BW sebab sy nak baca.. then apa yg sy suka, sy baca.. simple

Kassim Ahmad said...

salam, baca sini

http://nazirulhazwanws.blogspot.com/2011/01/hangat-susulan-entry-penipuan.html

http://azfar9897.blogspot.com/2011/01/jawapan-isu-blogwalking-penipu.html

gua jadik mangsa.. hrp perbetulkan balik

ayienchan said...

ada jugak yg sanggup buat camtu.kejam betol kan =.=

aleen aiden said...

hu3.femes tros dorang nih skarang.

NAZRUL AZAT said...

ok dude thanks for the info, aku dah buat precaution on my shout box

eesyaheera said...

maksud nye diorang tak datang blog kite pun tapi diorang auto BW? cis, umar yang cute salu ade kat shoutbox aku

shafinas rinoa said...

shoutbox intan penuh dgn org putih..mmg spam..first time bangga la org BW intan punyer blog..tgk2 tipu...
intan tak heranla..intan tak rajin sgt Bw..hanyer BW kat kawan2 nyer blog je :)

maicher said...

cam haremm tol la dorang.
patot ar ak nyer blog byk BW dari dorang nehh..
haizzz.
btw, tenx bagitau.

shapoji said...

@velasrizal
jgan disangka blogger yg tenang tiada buaya sebalik blogwalking...

shapoji said...

@Mknace
tapi org lain susah2 bukak satu persatu blog, tgu dlu loading, pastu bru tgalkan jejak, kalau nampak entry menarik baru comment, sebenarnya susah nak naik sebagai blogger...

shapoji said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
keep it up lekat lekit, tapi macam tak adil kot utk org yg kunjung dier balik, siap komen lagi, sebab ingat dier btul2 datang up traffik kat blog dier....

shapoji said...

@Kassim Ahmad
yg dah mintak maaf macam popolita, mmg professional dari dia....dia sebelum nie tak thu, takde nak ban pon...nie cuma nak gertak je....bagi dorang hati2 sikit....lol~

shapoji said...

@ayienchan
kejam gak la sikit2....usaha la lebih, bru la dapat naik....

shapoji said...

@aleen aiden
mmg femes pon dgan cara autoblogwalking tue....sekarang berganda2 femes...

shapoji said...

@NAZRUL AZAT
nanti tgu otai2 kat blog asal info nie ckap ape plak, kalau yg dah mintak maaf kta unbanned balik...huhuhu....kejam tak dunia blogger???

shapoji said...

@eesyaheera
aku pon selalu balas kunjungan dia....tak tahu pon dier tak upkan traffic blog kita pon...

shapoji said...

@shafinas rinoa
aku plak ade satu post yg selalu kena spam....spam bahan lucah plak tue...mujur dah tapis....hari2 ade spam kat entry tuh...

shapoji said...

@maicher
hati2 jer lain kali....

thomas said...

thanks for the info,saya dah lock.

toyolkiut said...

ooo..
tp cmne nk tau hal trafik kosong ni?
x brape nk phm la..

biLa aKu muLa mEmbEbeL.. said...

apa maksud blogger penipu? sorry nood\b is here. kehkehkeh..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...