Chaos Here

Thursday, January 20, 2011

Myth Behind Youtube? NO, It’s Reality.

Myth: You can play Snake in every youtube video!!!

youtubesnake-thumb-550xauto-43544

Bunyi cam tak pecaya kan, tapi inilah rahsia sebalik youtube tau….

cara dia senang jer:

1. Korunk tgu jer video korang abis buffering tau (senang guna video yg pendek jer)

2.Korunk tekan button left arrow, pastu hold,

3.Tekan Up arrow button, pastu hold gak.

4. There u are, the snake are start moving, use the arrow key to play it….

5. LOL~ if u can play the snake….it quite hard and fast.

Ringkas je kan, tapi ramai yg tak tahu tau….cubalah, lepas try buat dtang komen kat sini, semalam, tgok video “hahaha” kat youtube, ade org comment hal nie….aku pon try, then dapat. Then aku buat post nie, nak bagi reader aku tahu gak rahsia nie….

Korunk pon dah tahu ker rahsia sebalik google?

Klik – Google Buat lawak.

4 comments:

misyamissyou said...

giloss bapak laju...kalau bnde titik tu kat tepi mmg xleh nak bajet bile nak tekan arrow keys tu..

shapoji said...

@misyamissyou
ssah kan....tapi tue la...ramai yg tak tahu pon hal nie.....

| cik azeya | said...

hahaha. baru tawu.

shapoji said...

@| cik azeya |
dapat tak main ular tuh???
susah kan....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...