Chaos Here

Tuesday, January 4, 2011

Will it Shine at Hospital Kajang?

Memang akan bersinar bak matahari kat sana??? cuba korang teka kenapa??? tak teka pon tak pe…dah tau dah jawapan...aku akan pegi kat situ…hehehe…bersinarkah??? ke akan lebih malap….

Malam tadi, bising dah dapat tau akan attachment kat mane, aku dpat kat Hospital Kajang. Dapat tahu tue, trus jer google cari, nie dia:

hs_kajang

Kat kajang takde 4 matahari okay, edit jer nie.

Kitorang 9 org jer yg buat praktikal kat sini, aku stu pair ngan housemate, mujur kat situ, tak layan karenah org yg tak rapat sgat. hehehe. Bru aku pham nape sikit je kena hantar ket situ, rupanya kecil jer Hospital Kajang nie.

Pape pon chaiyok utk diri aku sendiri, jgan malas2 lagi, research dah nak start, attachment pon dah tahu kat mane, harap nie pembakar semangat aku lagi…hehehe…tak thu kenapa rase malas sgat nak belajar sekarang nie,.…..tahan sikit jer lagi…..sape yg sakit, jgan datang kat sini, makin tak ramai makin senang kerja saya…hehehe, just kidding. Makin ramai makin Hap’PENING’ kan!!

Peace y’all.

16 comments:

kasih said...

silau la popo. haha :D

KUREKURE COMEL said...

gud luck.....selamat berpenat...hehehe

zuhanismohamed said...

aku HTAR..aih..situ dah lah banyak bangla dan indon..

shapoji said...

@kasihbintang yg bersinar org pgil..

shapoji said...

@KUREKURE COMELharap tak penat la sgat nanti attachment..

shapoji said...

@zuhanismohamed
jgan lekat ngan mat bangla sudah zuhan...nangis mak kau...

Anis izyan Abd Rahman said...

hahhaa , pliz dun be jeles at me yah!!!
hahaha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hospital kecik tapi ramai pesakit tau

shapoji said...

@Anis izyan Abd Rahmanjeles sikit2 jer, tapi bes la, kau bulih balik salu...

NAZRUL AZAT said...

yeeaayyyy bole mkn sate kajang ;-D

shapoji said...

@NAZRUL AZAT
yay gak!!!

THE LEKAT LEKIT STORY said...

wah.. kamu bakal doktor ker??

shapoji said...

@THE LEKAT LEKIT STORY
takde lah, bakal pharmacist jer.....tak kuat nak jadi sorang doktor.

coffee maker said...

pharmacist pon susah gak kan...dgr kata pharmacist sekarang pon kene on call cm tu..betol ke?

shapoji said...

@coffee maker
aah, mmg susah pon, penat otak, tapi tak sesusah medic la kan....
on call dah ade utk pharmacist, tapi jarng oncall pharmacist, lebih kpd oncall DR.

coffee maker said...

ala...lebih kurang je kot..tapi korg lagi susah rasenya..sebab bnyak nama ubat nak igt..anatomy pon kene master..lagi susah2.. heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...