Chaos Here

Thursday, March 10, 2011

Brain Awareness & Health Carnival 2011

Selepas penat sapu2 sawang kat blog nie yg dah lame giler tak update, gua nak promote stu program meranik lebih menarik dari filem Hikayat Merong Mahawangsa.

So, mari dekat mari rapat, kite tgok dulu apekah ia????

Gempak tak??? buleh tak nak sasaran 40 juta kutipan cam citer 2 Alam?? At least buleh lepas kutipan ngangkung pon dah ok…

Takde lah, sebenarnyer, kitorang pelajar Fakulti Farmasi, UiTM Puncak Alam buat event Brain Awareness & Health Campaign. Event Nie akan diadakan seprti berikut:

Tarikh:12 Mac 2011

Masa: 9:00 am – 5:00 pm

Tempat: Dewan MBSA Paya Jaras.

Paya Jaras?? Macam pernah dgar kan?? Kalau mase bazar Ramadhan, Tepung pelita Paya Jaras la yg paling femes emes kan…Nie Poster dier:

197248_1848387645727_1121766502_3302238_2420569_n

Utk maklmat lebih lanjut sila layari webpage FB kitorang….. Brain Awareness & Health Campaign sila Like…

Saya pada hari kejadian bersama 4 lagi kawan saya akan berada di Booth Common Disease. kalau kat poster tue, kawan saya translate Penyakit Umum….kelakar tak byinyer….mmg susah gak la kitorang, kena buat poster bagai semua dlam BM, Kitorang belajar dalm BI…rase mcam kne amik paper SPM BM balik la…dah berkarat la BM……

Antara aktiviti kitorang kat booth common disease ialah:

  • Signature kat papan booth kitorang
  • Pameran tentang kencing manis, darah tinggi, cholesterol, penyakit jantung. beserta kaunseling.
  • Dance pad
  • Kuart = Kuiz + Dart
  • Healthy Juice.

Kat sini nak cecite sikit aktiviti paling bes kitorang. yg part healthy juice tue. Yang nie kitorang buat jus yg paling bagus utk penghidap mane2 4 penyakit yg kitorang fokuskan kat booth kitorang.

Jus nie mmg secara tradisi(poyo) boleh diamalkan utk kurangkan simptom penyakit2 tadi. So sesape yg dtang kitorang akn tjukkan resepi dan bagi rase kat korung air tue. Kitorang akan tjuk la camner nak buat dan merasa skali air tgan kitorang.

So, kalau nak tahu kena dtang k. Jumpa kat sane. Kepada blogger2 yg nak kenal sape saya, dtang la(eh ade ker?)….kite buat gathering kat sane okay. Yg kuart tue ade hadiah k.

6 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

yaya tlg pomot kat fb :)

Anonymous said...

I guess you'll want to get a facebook button to your site. I just marked down the site, however I had to complete this manually. Just my 2 cents.

Nurulezzah said...

semoga berjaya :)

biLa aKu muLa mEmbEbeL.. said...

pernah tengok this poster.. my bestie,Anis Izyan kan yang buat. she went head over heels with this program. haha!~

anyway,goodluck.

Cik YuU said...

wahh. menarik :)

busana muslim wanita said...

Very interesting... I really like it... Thank you so much...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...